Ce ne place

A lucrat la 3 stele Michelin si a degustat vinuri pentru vedetele de la Hollywood. Povestea somelierului care vinde vinuri de 2.000 de euro in Romania

12 2015
0 comentarii

	A lucrat la 3 stele Michelin si a degustat vinuri pentru vedetele de la Hollywood. Povestea somelierului care vinde vinuri de 2.000 de euro in Romania
Marius Danciu vorbeste despre vinuri cu o pasiune greu de descris in cuvinte. A devenit somelier la unul din cele mai bune restaurante din lume, unde a avut ocazia sa deguste cele mai exclusiviste vinuri si sa recomande bauturi celor mai bogati oameni...

Inventia geniala a unei romance face inconjurul lumii. A creat paharele de vin perfecte pentru iubitorii de natura

4 2015
0 comentarii

	Inventia geniala a unei romance face inconjurul lumii. A creat paharele de vin perfecte pentru iubitorii de natura
Uneori, ideile cu adevarat bune iti vin cand te astepti cel mai putin. Asa s-a intamplat si in cazul Ramonei Enache, o tanara din Romania care, dintr-o intamplare, a creat paharele perfecte pentru o iesire in natura.

Patiseria de lux versus patiseria de la colt de strada. De ce un tort ajunge sa coste 3.500 de euro

2 2015
0 comentarii

	Patiseria de lux versus patiseria de la colt de strada. De ce un tort ajunge sa coste 3.500 de euro
Ce diferentiaza un desert ieftin de unul scump? De ce ajunge un tort de nunta sa coste 3.500 de euro? Te invitam in culisele patiseriei de lux, pentru a afla de ce uneori trebuie sa scoti multi bani din buzunar pentru un rasfat de zile mari. 

Afacerea inedita a doua femei din Deva: fac taitei dupa o reteta veche de sute de ani

1 2015
0 comentarii

	Afacerea inedita a doua femei din Deva: fac taitei dupa o reteta veche de sute de ani
Pastele comune din supermarket au inceput sa piarda teren in fata celor bio. Tagliatelle din grau, cu hribi, galbiori, busuioc, canepa sau spanac se regasesc din ce in ce mai des in casele romanilor si nu numai.

La 23 de ani s-a mutat la tara si a inceput sa faca dulceata din fructele salbatice din Transilvania. Cum a aparut "Dulceata lui Razvan"

13 2015
0 comentarii

	La 23 de ani s-a mutat la tara si a inceput sa faca dulceata din fructele salbatice din Transilvania. Cum a aparut "Dulceata lui Razvan"
Cand toti prietenii lui stateau la oras, Razvan s-a mutat la tara. In loc sa calatoreasca prin lume, a explorat dealurile din Transilvania si asa i-a venit ideea sa-si deschida o afacere care intre timp i-a schimbat viata. 

Ce reguli de bune maniere trebuie sa respecti intr-un restaurant. Ce zic chefii de la restaurantele de fine-dining din Bucuresti

1 2015
0 comentarii

	Ce reguli de bune maniere trebuie sa respecti intr-un restaurant. Ce zic chefii de la restaurantele de fine-dining din Bucuresti
Atunci cand pasesti intr-un restaurant cu pretentii, atmosfera sobra si eleganta s-ar putea sa te faca sa te simti inconfortabil. Si nu ar trebui sa fie asa, din contra. Menirea restaurantelor de fine-dining este sa-ti ofere o experienta relaxanta,...