Ce mananci la micul dejun? 

Pornesc in fiecare dimineata la cheie, daca incep cu un suc proaspat de fructe. Preferatul casei e fresh-ul de morcovi, mere si sfecla rosie. In lipsa ma declar multumit si cu portocale, grapefruit sau orice alte fructe am la dispozitie. Mai departe, merg pe mana Oliviei. Astazi, de exemplu, m-am trezit cu lapte din samburi de caise si alte nuci prescrise. Si n-a fost rau deloc. Dimpotriva. Abia am avut loc de aia mici.

La ce ora il consumi? 

Fac tot ce-i omeneste posibil sa nu sar niciodata peste micul dejun. Cu alte cuvinte, oricat as fi de obosit incerc sa ma trezesc in timp util ca sa-i fac si lui loc in viata mea. De obicei, se intampla pe la 8:30 dimineata. 

Il gatesti singur? 

Spre norocul meu, sunt fericitul ocupant al functiei de mesean. De gatit se ocupa in exclusivitate Olivia. Toate retele ei sunt pe cat de simple, pe atat de gustoase. Pe oliviasteer.ro toate secretele ei sunt date in fapt.

Ai fost vreodata servit cu un mic dejun la pat sau ai servit pe cineva?

Nu-mi amintesc nici de una, nici de alta. Nu ma misca deloc ideea. Imi place sa mananc la masa, nu in pat. In pat prefer sa fac cu totul alte lucruri.

Ce alimente te umplu de energie pentru intreaga zi?

Cat mai multe fructe crude. Asta e marele secret la care are de altfel acces oricine. E suficient sa incerce.

Care este locul ideal in care ti-ar placea sa iei micul dejun in fiecare dimineata, pentru tot restul vietii?

E suficient sa inchid ochii si vad locul. Pe terasa unei case, aflata la cel putin 1000 de m altitudine, de unde sa vad printre copaci marea.