Oamenii de stiinta spanioli si britanici -de la Oxford și de la Universitatea din Valencia, au descoperit ca o cana portocalie face ciocolata calda sa aiba un gust mult mai bun, in timp ce una alba sau rosie nu-i accentueaza aromele. 

"Culoarea recipientului in care sunt servite alimentele şi bauturile poate ameliora anumite caracteristici precum gustul sau aroma", a declarat Betina Piqueras-Fiszman, intr-un comunicat emis de Universitatea Politehnica din Valencia.

Asa ca tot ce trebuie sa faci ca sa te bucuri de cea mai buna ciocolata calda este sa o bei dintr-o cana portocalie.

Cazul ciocolatei calde servite intr-o ceasca portocalie nu este singular. Sucurile cu lamaile par mai gustoase daca sunt ambalate in sticle galbene, in timp ce bauturile racoritoare sunt mai bune in ambalaje albastre. De asemenea, o bautura servita intr-un ambalaj roz pare mai dulce decat este in realitate.

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA SHARE ÎN BUCATE: