Bucatarie internationala

Branza cu mucegai, un deliciu cu arome tari. 5 tipuri de branza cu mucegai de incercat intr-o viata

28 2014
0 comentarii

	Branza cu mucegai, un deliciu cu arome tari. 5 tipuri de branza cu mucegai de incercat intr-o viata
Este o branza pentru cunoscatori, pentru cei care apreciaza o aroma tare si un gust mai indraznet. In timp ce unele persoane nici nu s-ar apropia de branza cu mucegai, altii nu se satura de ea. Dar cum a luat nastere aceasta obsesie?

Croissantul, rasfatul suprem de dimineata. 10 lucruri de stiut despre acest deliciu frantuzesc

4 2013
0 comentarii

	Croissantul, rasfatul suprem de dimineata. 10 lucruri de stiut despre acest deliciu frantuzesc
Este simbolul micului dejun frantuzesc, insa croissantul are o istorie mult mai complexa. Care sunt secretele din spatele acestui preparat, unde in Paris trebuie neaparat sa-l incerci si care e reteta traditionala, afli mai jos. 

In jurul lumii in cautarea experientelor culinare - sosul Caruso, Uruguay

23 2013
0 comentarii

	In jurul lumii in cautarea experientelor culinare - sosul Caruso, Uruguay
De multe ori un sos bun ne poate scoate din incurcatura atunci cand vrem sa gatim ceva gustos si rapid. Vom vorbi astazi despre sosul Caruso, un sos care cu siguranta va insoti pastele pe care le veti prepara de acum incolo.

Galaktoboureko - placinta greceasca pentru gusturi fine. Incearca-i reteta

9 2013
0 comentarii

	Galaktoboureko - placinta greceasca pentru gusturi fine. Incearca-i reteta
Bucataria greceasca surprinde placut prin placintele ei: cu branza, cu spanac, cu nuci. Toate sunt gustoase si apreciate de gurmanzi. Noi iti propunem o placinta cu umplutura fina ca o sarlota pe care sa o incerci pentru familie sau prieteni.

Cele mai bune 10 fructe exotice de care nu ai auzit pana acum

5 2013
0 comentarii

	Cele mai bune 10 fructe exotice de care nu ai auzit pana acum
Lumea e plina de fructe exotice si ciudate de care nu ai auzit niciodata. Multe din ele insa isi croiesc drumul spre magazinele din intreaga lume, asa ca nu strica sa le cunosti.

(P) Risotto cu Parmigiano Reggiano, dovleac si ciuperci, o reteta care merita incercata

1 2013
0 comentarii

	(P) Risotto cu Parmigiano Reggiano, dovleac si ciuperci, o reteta care merita incercata
Risotto este un preparat italian clasic care, daca inveti cum sa-l faci, este delicios. Incearca reteta de mai jos, care contine celebrul parmezan Parmigiano Reggiano.