Bucatarie internationala

In jurul lumii in cautarea experientelor culinare - Dulce de Leche, Argentina

16 2013
0 comentarii

	In jurul lumii in cautarea experientelor culinare - Dulce de Leche, Argentina
Pentru cei care iubesc crema de caramel, desertul originar din Argentina si devenit faimos in toata America Latina va fi o descoperire extrem de placuta.

6 mituri despre sushi

14 2013
0 comentarii

	6 mituri despre sushi
Sushi-ul a devenit una dintre cele mai cunoscute feluri de mancare, plasand bucataria japoneza in topul preferintelor culinare pe plan international.  Din pacate, exista numeroase mituri cand vine vorba de aceste preparate care pot ii pot speria...

In jurul lumii in cautarea experientelor culinare - Sambar, India

6 2013
0 comentarii

	In jurul lumii in cautarea experientelor culinare - Sambar, India
Va prezentam azi sambar (sau sambhar, sambaaaru), o mancare originara din sudul Indiei, asemanatoare unei tocane, ce are la baza toor dal, un soi de linte galbena cunoscut si ca mazare tropicala sau mazarea porumbeilor (pigeon peas), si tamarind. Fiecare...

In jurul lumii in cautarea experientelor culinare - Aligot, Franta

21 martie 2013
0 comentarii

	In jurul lumii in cautarea experientelor culinare - Aligot, Franta
Cu totii stim cum se prepara piureul, astazi insa veti invata sa gatiti un piure legendar, aligot.

In jurul lumii in cautarea experientelor culinare - Patatnik, Bulgaria

15 martie 2013
0 comentarii

	In jurul lumii in cautarea experientelor culinare - Patatnik, Bulgaria
Daca ati incercat bucataria bulgareasca, probabil stiti deja ca unul dintre ingredientele principale este cartoful. Mancarea pe care v-o prezentam azi are si ea ca ingredient de baza cartoful si se numeste patatnik.

In jurul lumii in cautarea experientelor culinare - Lablabi, Tunisia

9 martie 2013
1 comentarii

	In jurul lumii in cautarea experientelor culinare - Lablabi, Tunisia
Calatorim in Tunisia pentru a va prezenta lablabi, un fel de mancare ce are consistenta intre supa si tocanita. Acest preparat este extrem de simplu si hranitor, avand ca baza boabele de naut, carora li se alatura aroma usturoiului, chimionului si bucatele...