Bucatarie internationala

In jurul lumii in cautarea experientelor culinare - Patatnik, Bulgaria

15 2013
0 comentarii

	In jurul lumii in cautarea experientelor culinare - Patatnik, Bulgaria
Daca ati incercat bucataria bulgareasca, probabil stiti deja ca unul dintre ingredientele principale este cartoful. Mancarea pe care v-o prezentam azi are si ea ca ingredient de baza cartoful si se numeste patatnik.

In jurul lumii in cautarea experientelor culinare - Lablabi, Tunisia

9 2013
1 comentarii

	In jurul lumii in cautarea experientelor culinare - Lablabi, Tunisia
Calatorim in Tunisia pentru a va prezenta lablabi, un fel de mancare ce are consistenta intre supa si tocanita. Acest preparat este extrem de simplu si hranitor, avand ca baza boabele de naut, carora li se alatura aroma usturoiului, chimionului si bucatele...

In jurul lumii in cautarea experientelor culinare - Salata Olivier, Rusia

2 2013
1 comentarii

	In jurul lumii in cautarea experientelor culinare - Salata Olivier, Rusia
Rusia culinara nu inseamna doar mancaruri grele si bautura (fie ca vorbim de ceai, kvass sau vodka). Va prezentam azi salata Olivier, cunoscuta de multi si ca salata ruseasca, o mancare foarte simplu de obtinut, excelenta pentru sezonul rece, si care...

In jurul lumii in cautarea experientelor culinare - Chhena Poda, India

28 2013
1 comentarii

	In jurul lumii in cautarea experientelor culinare - Chhena Poda, India
Chhena poda este un desert racoritor, originar din estul Indiei, devenit popular pe tot cuprinsul tarii.

In jurul lumii in cautarea experientelor culinare - Hummus

16 2013
0 comentarii

	In jurul lumii in cautarea experientelor culinare - Hummus
Daca sunteti genul de persoana ce doreste sa cunoasca retete traditionale din cat mai multe tari, atunci hummus este o mancare care va este deja familiara.

Meniul Anului Nou Chinezesc. 5 mancaruri si superstitiile lor

11 2013
0 comentarii

	Meniul Anului Nou Chinezesc. 5 mancaruri si superstitiile lor
Noul an chinezesc a inceput din 10 februarie. Sunt 15 zile de sarbatoare pe care chinezii le marcheaza nu numai cu lampioane, masti si spectacole de culoare, ci si cu mese in familie si mancare traditionala, cu o anumita semnificatie.