Fiecare disconfort are un remediu pe care poti sa ti-l iei din surse naturale, fara pilule inghitite cu pumnul. Fie ca e vorba despre oboseala, de deshidratare sau stres, le poti combate usor cu un suc din fructe sau legume bine alese.

Energie verde la pahar

In loc de o cafea neagra dis de dimineata, incearca un suc pentru energizarea organismului. Si nu orice suc, ci unul verde care are din belsug clorofila. Pigmentul verde, care ajuta plantele sa faca forosinteza, ajuta si la oxigenarea sangelui din organism. Astfel, activitatea cerebrala se va accelera si iti va da senzatia de energie.

Ai nevoie de un castravete, tulpini de telina, cateva frunze de spanac, un sfert dintr-o lamaie si un praf de ghimbir. Amesteca-le pe toate cu un blender si soarbe energia din pahar.

Scapa de pofte cu suc de mere

De cate ori n-ai poftit la ceva dulce, desi tocmai ai terminat o ciocolata intreaga. Nevoia de dulciuri iti poate strica plaurile pentru orice dieta. Daca vrei sa scapi de ea, bazeaza-te pe suc de mere si telina, condimentate cu putina scortisoara, responsabila cu reglarea nivelului de zahar din sange.

Relaxare din legume

Dupa o zi plina la munca tentatia de a gusta cateva picaturi de vin este mare. Nu va fi remedial cel mai bun pentru stresul acumulat. In locul unui pahar cu vin rosu poti sa incerci un cocteil de legume. Nu este cel mai apetisant mod de a incheia seara, dar cu siguranta este mai sanatos. Amesteca spanac, broccoli, telina si morcovi pentru un suc care iti va induce o stare de bine si te va ajuta sa dormi profund. Este un cocteil natural care iti va aduce si o cantitate mare de magneziu, ceea ce va ajuta la relaxarea musculara si nervoasa.

Mereu tanar cu fructe de padure

Timpul, stresul si viata sedentara lasa urme in organism. Ca sa lupti cu imbatranirea foloseste un elixir din fructe de padure consumat sub forma unui suc. Ai nevoie de apa, afine, capsune si sfecla, usor de trasnformat intr-o bautura bogata in antioxidanti, ce vor lupta cu radicalii liberi ce ataca celulele organismului.

Pofta de amor vine din paharul cu suc de telina si fructe exotice

Daca esti obosit si stresat, nici cheful de viata in doi nu mai e la fel ca inainte. Si daca scoicile si ciocolata ies de pe lista de optiuni afrodisiace, atunci singura inspiratie in dormitor poate veni dintr-un pahar cu suc de telina. Da, celebra telina contine un ingredient care creste nivelul de feromoni. Adauga apa de cocos, banana, avocado, pepene verde si somochine. Adica, un buchet de arome responsabile petru stimularea sistemului hormonal.