Daca pana acum, mixologia moleculara facea furori in barurile din intreaga lume, in 2013 lucurile se simplifica. Cocktailurile simple, dar puternice, au redevenit un must, probabil si pentru siguranta pe care o ofera clientilor.

Pana la urma, scandalul anului 2012 in materie de alcool a fost dat de cocktailul cu nitrogen care a lasat o tanara din Marea Britanie fara stomac. Ii poti citi povestea incredibila aici.

Vezi mai jos care sunt sfaturile barmanilor de top pentru anul 2013:

Calatoreste in timp

Mixologia se intoarce in trecut, mai exact in "epoca de aur" a cocktailurilor (1860-1920). Bauturile tari si combinatiile puternice iau locul cocktailurilor moderne, asa ca indrazneste. 

Amesteca bauturile spirtoase cu bere

O bautura tare merge la o petrecere, o bere merge de minune alaturi de prieteni, insa nu mai e nevoie sa alegi intre ele. Le poti combina si obtii un cocktail delicios. 

Incearca whiskey-ul alb

Este noul trend de pe rafturile barurilor, in frunte cu Jack Daniel’s Unaged Rye. Se foloseste in retete de cocktailuri in loc de vodka pentru aroma puternica a whiskey-ului.