Ai auzit, probabil, de berea cu gust de lapte sau de branza lichefiata, insa ce-ai zice daca ti-ar oferi cineva vreodata suc cu varza de Bruxelles? Nu, nu e gluma! El chiar exista in realitate si face parte din topul nostru cu cele mai bizare carbogazoase din lume.

Citeste cateva informatii despre fiecare si spune-ne daca ai incerca macar o data una dintre bauturile din lisa:

1. Pepsi cu gust de iaurt

Poate ca sunt mai conservatori, dar noi preferam sa ne bucuram de iaurt ca atare, nu sa-l bem intr-o forma acidulata si plina de conservanti. La prima vedere, acest tip de suc seamana cu un acid al laboratoarelor secrete din Statele Unite ale Americii, care planuiesc sa-si distruga inamicii din interior spre exterior. Te intrebi unde putea fi lansata o asemenea ciudatenie? Ei bine, ea a aparut in Japonia, in luna octombrie a anului 2009.

2. Suc cu aroma de bacon

Jones Soda Company este o firma specializata in a lansa tot felul de produse cu aroma de sunca. De la plicuri si pana la sculpturi aromate, ea inglobeaza o paleta atat de larga de obiecte care au acest gust incat e extrem de greu sa le mai tii sirul. Ca sa completeze lista, producatorii au lansat si un suc, pe care il recomanda la mesele bogate, in care se serveste curcan.

3. Suc cu aroma de telina

Unele alimente chiar nu ar trebui sa faca parte din componenta sucurilor carbogazoase, iar telina este unul dintre acestea. Cei care au incercat bautura sustin ca aceasta nu este extrem de acidulata si ca gustul ei este usor asemanator cu al ghimbirului, cu toate ca se simte si o nota puternica de telina.

4. Suc aroma de curcan si sos

Producatorii americani s-au gandit ca trebuie sa inventeze un nou produs comercial prin intermediul carora sa onoreze Ziua Recunostintei, asa ca au introdus curcanul nu in cuptor, ci in dozele de bautura carbogazoasa. Aceasta miroase extrem de puternic a carne de pasare, insa la capitolul gust nu reproduce deloc aroma vestitului preparat.

5. Suc cu aroma de Hubba Bubba

In sfarsit ajungem la un produs de care se pot bucura si cei mici, si cei mari deopotriva. In mod cert nu este cea mai sanatoasa inventie de pe piata, dar gustul apetisant de guma de mestecat ii face pe multi sa cada prada tentatiei.

6. Pepsi cu aroma de fasole rosie si castravete

Poporul japonez este cunoscut in intreaga lume pentru alegerile ciudate pe care le face in materie de gastronomie, insa acestea sunt, probabil, unele dintre cele mai dezgustatoare lucruri de care am auzit vreodata.

7. Suc cu aroma de varza de Bruxelles

Cosmarul tuturor copiilor mici incepe atunci cand parintii ii obliga sa manance toate legumele de farfurie. In mod cert producatorii acestei bauturi nu au luat in considerare oroarea si s-au gandit ca este o idee buna sa lanseze pe piata suc cu aroma de varza de Bruxelles. Ei au mers chiar mai departe de atat si le-au recomandat bautorilor sa o consume pe aceasta alaturi de un vin scump, de preferat Chardonnay.

Tags: sucuri