Ce se intampla in Las Vegas, ramane in Las Vegas, inclusiv mahmureala. Dupa cateva nopti de petrecere poti sa fii ca nou, iar asta pentru ca poti oricand sa chemi un specialist in mahmureala, care in doar cateva minute te pune pe picioare.

Dr. Burke, anestezist de profesie, a avut o idee geniala cand si-a deschis afacerea “Hangover Heaven”, iar clientii lui sunt cat se poate de multumiti. Acestia se pot trata direct in camera de hotel sau in autobuzul care circula prin oras si au de ales intre mai multe pachete de tratament, in functie de cat de intens au petrecut cu o noapte inainte.

Cel mai usor tratament, “Redemption Package”, costa 99 dolari si este pentru cei care au dureri de cap si senzatie de deshitratare. Acesta include un litru de lichid hidratant, vitamine si antioxidanti.

Pachetul de “salvare” costa 159 dolari si este pentru cei care sufera de o mahmureala cumplita, cu ameteli, dureri de cap, greata si acea senzatie care te face sa zici “mor” la fiecare minut. Dr. Burke marturiseste ca 70% dintre clientii lui au ales acest pachet, care include un 1,5 litri de lichid hidratant, pastile de cap si de greata, antioxidanti si vitamine.

Cel mai complex tratament insa este “Pachetul de extaz”, pentru cei care sufera de o “mahmureala epica”. Include pana la 2 litri de lichid hidratant, pastile pentru greata, migrene, vitamine, antioxidanti, injectie cu vitamina B, dar si 30 minute de oxigen.

Vestea buna este ca imediat dupa tratament poti face orice – toate simptomele dispar, te umpli de energie si... poti sa o iei de la capat, daca asta vrei.