1. Andrea Bocelli

Artistul nu e strain de industria vinurilor. Generatii la rand, familia sa s-a ocupat cu asta in Italia. Cu ajutorul fratelui sau Alberto, care este si un important porducator de vinuri, Bocelli a scos pe piata NV Prosecco cu o aciditate subtila, parfum de mere si note de biscuiti.

2. Drew Barrymore

Actrita si-a pus numele pe un vin alb din regiunea italina Veneto. Barrymore Pinot Grigio Delle Venezie a fost pus in vanzare in 2011 si are un miros proaspat de narcise si mere.

3. AC/DC

Nu ai cum sa nu-l observi pe Angus Young si chitara sa pe eticheta. Fanii rockului vor fi cu siguranta incantati de aceasta oferta. Vinul marca AC/DC a fost scos pe piata in 2011 in colaborare cu Warburn Estate in Australia. Este un vin rosu si poarta numele Back in Black Shiraz.. Ai sa descoperi in el note subtile de cirese negre si prune.

4. Fergie

Solista Black Eyed Peas nu s-a multumit doar cu un singur vin. A reusit din 2009 si pana acum sa isi incante fanii cu o gama sub denumirea Ferguson Crest. Primul vin Syrah nu a fost prea laudat, insa Viognier lansat in 2011 a fost apreciat de cunoscatori care spun despre el ca are o textura cremoasa, note de bezele si un gust puternic de lamaie.

5. Kurt Russell

Actorul s-a declarat de multe ori un iubitor al vinurilor negre. Alaturi de cramele Ampelos din California, Kurt Russell a reusit sa creeze in 2009 un vin demn de Oscar. Gogi Bosty Boy Pinot Noir are un pret pe masura – 75 de dolari sticla – si are note de cirese si tutun.

Sursa: details.com