Totusi, nu uita ca poti pregati mese rapide si delcioase, doar cu ajutorul frigiderului. Hai sa vedem ce poti pregati timp de o saptamana.

Luni - Tartine cu avocado si branza de capra. Nimic mai simplu decat niste felii de paine peste care asezi un avocado bine copt si o branza delicioasa de capra. Le poti consuma la micul dejun, dar si la cina. 

Marti - Budinca de chia cu mango. E usor de preparat, dar nu uita ca trebuie lasata la intarit cel putin 5-6 ore! O poti consuma la micul dejun pentru o portie sanatoasa de energie, care te va tine intreaga zi. 

Miercuri - Salata de pepene rosu cu spanac si blue cheese. Te-ai fi gandit sa combini pepene cu branza? Probabil ca da. Dar ce-ar fi daca l-ai combina cu blue cheese si spanac? Promitem ca e super gustos!

Joi - Salata de rosii cu ton si avocado. Oricine ar trebui sa aiba in frigider o cutie de ton la conserva. Pentru ca, iata, te poate scoate din impas atunci cand ai nevoie de o masa rapda. 

Vineri - Fattoush. Vara, atunci cand rosiile sunt cu adevarat gustoase, ar fi si pacat sa nu pregatesti fattoush macar o data pe saptamana.

Sambata - Panzanella. Nu numai ca este usor de pregatit, dar te ajuta si sa eviti risipa de alimente pentru ca poti folosi la prepararea ei paine veche de cateva zile. Panzanella e cea mai gustoasa salata toscana!

Duminica - Inghetata de ciocolata si vanilie. Bonus! Dupa o saptamana de mese usoare, sanatoase, e musai sa te rasfeti cu o inghetata. Nu, nu iti propunem sa o gatesti neaparat si sa fugi pana la magazinul de la colt si sa iti cumperi o inghetata buna de ciocolata sau vanilie! Nu-i rea ideea, nu-i asa?